Toimintapolitiikka

Ympäristöhuollon edelläkävijä

Veikko Lehti on 1920-luvulla toimintansa aloittanut ympäristöhuoltoalan perheyritys. Ensimmäinen jätteiden lajitteluasema aloitti toimintansa Porin Aittaluodossa vuonna 1998. Pyrimme olemaan jätehuollon, kierrätyksen ja kiertotalouden edelläkävijöitä ja haluamme tuottaa taloudellisesti kannattavia ja samalla joustavia ympäristöpalveluja ympäristösuojeluun liittyvien tavoitteiden lisäksi.

 

Tavoitteet ja toiminta

Kehitämme toimintamme jatkuvasti niin, että voimme ottaa asiakkaidemme tarpeet ja odotukset entistä paremmin huomioon. Tämän saamme aikaan osaamisella ja jatkuvalla uusien asioiden oppimisella. Asiakkaitamme ja sidosryhmiämme kohtelemme tasapuolisesti.

 

Tunnemme toimintamme ympäristö-, työturvallisuus- ja työterveysvaikutukset. Otamme ympäristövaikutukset huomioon toiminnassamme asettamalla ympäristönsuojelullisia tavoitteita ja seuraamalla niiden toteutumista.

 

Seuraamme ja noudatamme toiminnassamme ympäristöhuoltoon ja työterveys- ja työturvallisuuteen liittyvää lainsäädäntöä, viranomaismääräyksiä, teknologian kehitystä ja pyrimme ennakoimaan tulevia vaatimuksia sekä luomaan turvallisen ja terveellisen työympäristön työntekijöillemme, asiakkaillemme ja sidosryhmille.

 

Jatkuva parantaminen

Yrityksen johto ja henkilöstö ovat sitoutuneet jatkuvan parantamisen  sekä kestävän kehityksen periaatteiden mukaiseen toimintaan asiakkaiden, lainsäädännön ja viranomaismääräysten mukaisesti  sekä tämän laatu-, ympäristö-, työterveys- ja työturvallisuuspolitiikan perusteella asetettujen päämäärien ja tavoitteiden toteuttamiseksi. Tämän toimintapolitiikan toteutumista seurataan johdon katselmuksessa.

 

Sertifiointi

Veikko Lehden organisaation laatuympäristö ja työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmät  on sertifioitu, sertifikaatteja pääset katsomaan klikkaamalla sertifikaatin nimeä.